Goede behandelingen en service 

Al 30 jaar in het Gooi

Tandarts en mondzorg-adviseur in de Gooise MerenIs het tijd voor een periodieke gebitscontrole? Heeft u plotseling last van kiespijn? Of is er een stukje van uw tand afgebroken? Maak een afspraak bij Tandarts Naarden – G.L. van den Berg-Jong. Wij kunnen meer voor u betekenen dan alleen de controle. 

Behandelingen

Het team van Tandarts Naarden

Een breed behandelingsaanbod vereist veel kennis. We onderhouden ons vakmanschap door regelmatig tandheelkundige cursussen en trainingen te volgen. Zo blijven we op de hoogte van de nieuwste technieken in ons vakgebied en kunnen wij u de mondzorg van het hoogste niveau bieden.

Tandarts Naarden is aangesloten bij de ANT

De Associatie Nederlandse Tandartsen is een beroepsorganisatie voor tandartsen. Een goede tandarts zijn en tegelijkertijd een gezond bedrijf voeren, is in het huidige systeem een uitdaging. Voor de tandarts neemt de regeldruk toe. Anderzijds staat de keuzevrijheid van de consument voor een zorgverlener onder druk. Die keuzevrijheid is in het belang van zowel de consument als de tandarts. Dat is dan ook een speerpunt voor de ANT.

Tandarts Naarden
Amersfoortsestraatweg 136
1411 HK,  Naarden

Ingang: Hinlopenlaan


Telefoon

035 695 22 28

KvK

32151447

Openingstijden:

Maandag 09:00 - 17:30

Dinsdag 09:00 - 17:30

Woensdag 09:00 - 17:30

Donderdag Gesloten

Vrijdag 09:00 - 12:00

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten

Aangesloten bij: 

Tandarts Naarden zet een kroon op uw maalwerk.