Tandarts en mondzorg-adviseur in de Gooise MerenIs het tijd voor een periodieke gebitscontrole? Heeft u plotseling last van kiespijn? Of is er een stukje van uw tand afgebroken? Maak een afspraak bij Tandarts Naarden – G.L. van den Berg-Jong. Wij kunnen meer voor u betekenen dan alleen de controle. 

Behandelingen

Het team van Tandarts Naarden

Een breed behandelingsaanbod vereist veel kennis. We onderhouden ons vakmanschap door regelmatig tandheelkundige cursussen en trainingen te volgen. Zo blijven we op de hoogte van de nieuwste technieken in ons vakgebied en kunnen wij u de mondzorg van het hoogste niveau bieden.

Tandarts Naarden is aangesloten bij de ANT

De Associatie Nederlandse Tandartsen is een beroepsorganisatie voor tandartsen. Een goede tandarts zijn en tegelijkertijd een gezond bedrijf voeren, is in het huidige systeem een uitdaging. Voor de tandarts neemt de regeldruk toe. Anderzijds staat de keuzevrijheid van de consument voor een zorgverlener onder druk. Die keuzevrijheid is in het belang van zowel de consument als de tandarts. Dat is dan ook een speerpunt voor de ANT.